Er investering

 

catarina_goutam_0231

”Vi älskar dina bilder! Är du rätt fotograf för oss…? ”

 

Så här ser jag på bröllop och vad det innebär att anlita mig vid ett bröllop, förhoppningsvis stämmer det ihop med er vision:

 

ER BRÖLLOPSDAG

En dag som planerats och upplevts i huvudet hundratals gånger innan den ens ägt rum. En dag man kommer att komma tillbaka till i tankarna minst lika många gånger till efteråt. En dag som man vill minnas om och om igen.

En av de stora dagarna man har i livet. En DAG, med stora bokstäver och utropstecken och extra allt…!

Vissa vill ha den stor och pampig och skrika ut till hela världen att IDAG GIFTER VI OSS FÖR ATT VI ÄLSKAR VARANDRA! Vissa vill ha den liten och mysig och kanske till och med bara för sig själva.

Kärleken och bröllopsdagen ser olika ut för varje brudpar, och det är det vackraste och roligaste och mest utmanande med mitt jobb som bröllopsfotograf. Att ha ansvaret för hur minnena från er bröllopsdag ska se ut.

Förutom det uppenbara med att bröllop är fantastiska att fotografera så är det här faktiskt mitt jobb och det innebär att förstå vad just ert bröllop betyder för just er och att kunna skapa minnen som ni kommer älska resten av livet. Jag gör det tillsammans med er, ni är stjärnorna, och jag lägger till min erfarenhet och kunskap om att fotografera bröllop och såklart mitt bildspråk.

Så vad innebär det då? Jo, jag har en stor estetisk drivkraft och letar alltid efter att hitta det vackraste i människor och platser. Jag fascineras av det naturliga ljusets betydelse, älskar natur och tidlösa miljöer och mina porträttbilder har ofta ett lätt skimmer över sig, som från en annan värld. Slutresultatet ska bli vackert, känslofyllt och levande för vad jag letar efter att fånga i mina bilder är kärlek och glädje.

Jag tänker också att de som är med på bröllopsdagen är de viktigaste människorna i mina brudpars liv och att bröllopsfoton är ett arv till framtida generationer. Jag vill att era barn ska titta på era bröllopsfoton och se hur lyckliga och vackra ni var när ni gifte er och säga att det där är riktigt fina bilder på våra föräldrar. Att ni själva ska kunna titta på bilderna och minnas en grattiskram från en mormor som kanske inte finns kvar längre.

Att bli fotograferad av mig under en bröllopsdag innebär att jag växlar hela tiden mellan att helt styra, försiktigt stötta och bara följa dem jag fotograferar, beroende på situationen och hur brudparet är som personer. I grunden är jag lättsam, uppmuntrande och trygg. Det ska vara roligt att bli fotograferade av mig. Jag har alltid en bra plan, men också en snabb lösning när saker händer.

Alla bilder jag visar är på riktiga nöjda brudpar tagna på deras bröllopsdag och med mig som huvudfotograf. Under mer än tio år har jag fotograferat närmare 200 bröllop i allt från tokvarma sommardagar till hagel och snöstorm, ibland med stor tidspress och oförutsedda händelser och varje gång har jag förstått vad brudparet vill ha och gett dem det. Det är något jag är stolt över, att jag kan ta det här ansvaret på er bröllopsdag och har gjort det väldigt bra varje gång i många år. Den absolut mest erfarna bröllopsfotografen i Dalarna idag. Det är det här ni investerar i när ni anlitar mig, era framtida minnen från er stora dag.

 

DSN_7266

 

”Åh, vi vill jättegärna att just du fotar vårt bröllop, vad kan vi boka och vad ingår då?”

 

MINA PAKET 

Det här är vad ni får när ni investerar i mig? I alla mina paket nedan ingår:

  • fotograferingen på bröllopsdagen, all planering samt bildredigeringen efteråt – d v s all min arbetstid!
  • alla redigerade bildfilerna i paketet högupplöst på USB.
  • Planeringsmöte innan bröllopet.

 

Paketen kostar olika beroende på hur länge ni vill att jag ska fotografera på er bröllopsdag. Jag älskar när jag får möjlighet att vara med hela dagen och vara historieberättaren. Därför har jag lagt med en fin fotobok i heldagspaketen. Vilka bilder som ska ingå i boken väljer ni ut bland mina bilder och slutresultatet blir en underbar bok från er stora dag.

 

Jag är givetvis Godkänd för F-skatt och alla priser är inklusive moms.

 

Heldag 12 timmar 32 000kr
minst 600 högupplösta redigerade bilder på USB. Allt ni behöver från er bröllopsdag.
Förberedelser, porträttbilder, vigselceremoni, mingel, middag, dans – ni bestämmer själva när jag startar och jag finns med och fångar allt som händer i tolv timmar från dess.
I heldagspriset ingår en superfin designad fotobok 28×28 cm med de bästa bilderna.

Heldag 10 timmar 28 000kr
minst 500 högupplösta redigerade bilder på USB. Allt ni behöver från er bröllopsdag.
Förberedelser, porträttbilder, vigselceremoni, mingel, middag, dans – ni bestämmer själva när jag startar och jag finns med och fångar allt som händer i tio timmar från dess.
I heldagspriset ingår en superfin designad fotobok 28×28 cm med de bästa bilderna.

Heldag 8 timmar 24 000kr
minst 400 högupplösta redigerade bilder på USB. 8 timmar fototid fördelat på sista delen av förberedelserna, porträttbilder, vigselceremoni, mingel, första delen från middagen. I heldagspriset ingår en superfin designad fotobok 28×28 cm med de bästa bilderna.

Halvdag Plus 20 000kr (6 timmar)
300 högupplösta redigerade bilder på USB. Porträttbilder och vigsel med kyrkbacksmingel samt sista delen av förberedelserna ELLER en första timmen av middagen.

Halvdag 16 000kr (max 4 timmar)
200 högupplösta redigerade bilder på USB. Vigselceremonin med efterföljande mingel på kyrkbacken, samt porträtt tagna i lämplig utomhusmiljö, före eller efter vigseln. max 4 timmar.

Porträttpaket 10 000kr (1,5 timme)
100 högupplösta redigerade bilder på USB. Porträttbilder tagna i lämplig utomhusmiljö. 1,5 timme. Ett jättebra alternativ för er som vill investera i riktigt fina porträttbilder från er bröllopsdag men inte känner behovet att ha en fotograf med hela dagen.

Helgpaketet 41 000kr

Ska ni fira i flera dagar är detta perfekt för er. 12 timmarspaketet på er bröllopsdag, och fyra timmar kvällen innan, eller förmiddagen efter bröllopet. Här har ni chansen att få en komplett dokumentation av er bröllopshelg.

 

Bilderna är leveransklara ungefär 8-10 veckor beroende på arbetsbelastning.

Med högupplösta filer avses redigerade jpg-filer i storleken 20x30cm/300dpi.

 

Tack snälla ni för att ni tagit er tid att läsa detta! Förhoppningsvis vill ni verkligen boka mig som fotograf nu och då kontaktar ni mig på info@adorafoto.com eller på telefon 070-563 00 76 och är jag ledig ert bröllopsdatum är det bara att boka, bocka av fotograf på planeringslistan och se fram emot en helt fantastisk dag och vackra bröllopsbilder.

 

catarina_goutam_0183

 

 

%d bloggare gillar detta: