När en ljusälskande fotograf testat smart belysning

Vad sysselsätter man sig med när en hel bröllopsverksamhet står på paus och en hel säsong blivit inställd och man bör hålla sig hemma? I mitt fall har jag fått testa smart belysning! 😊

I samarbete med ljusspecialisten Signify har jag fått uppdraget att uttrycka hur ljus i mitt hem kan skapa stunder som betyder något!

Här har ni mitt kreativa resultat – en belysningsramp ovanför matbordet!

Till hjälp fick jag deras senaste lösning kring smart och trådlös belysning som formar upplevelser i ett hem – Philips Hue!

Med tre smarta glödlampor i vintagestil (Hue Single Filament bulb) , en laddningsbar glob (Hue Go) och en kontrollenhet som kopplas till hemmets router ( Hue Bridge) har jag gått loss på matsalen hemma och skapat en plats för magiska stunder nu i vintermörkret inför jul!

Jag är så nöjd med hela konceptet och hur smidigt allt funkar. Med en app i telefonen styr jag ett stort utbud av färgtoner, ändrar ljusstyrka från varm mysbelysning till kallt arbetsljus och jag kan sätta rutiner och koppla ihop upp till femtio lampor med kontrollenheten i olika konstellationer.

Den laddningsbara Hue Go globen är perfekt att plocka med sig runt i hemmet där man vill skapa stämning och glödlamporna i matsalen är så himla snygga!

Det jag uppskattar mest med det hela är att det är en så smart lösning och att den på ett snyggt sätt tar in ny teknik i ett gammalt hem. 🙌🏻😍 Gå gärna in på https://www.philips-hue.com/sv-se och läs mer om hur ni kan använda Philips Hue konceptet och dess produkter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: